miercuri, 10 iunie 2009

Excursie cu gasca


Ca vorbeam mai demult de neprevazut, am fost weekend-ul trecut la Sibiu, cumva pe nepusa masa. Adica vineri am spus asa, intr-o doara, hai sa mergem undeva, iar sambata eram la o pensiune intre Sibiu si Paltinis, cu Bogdan si fetele. Pe Radu l-am lasat acasa, el va avea parte de vacanta in Turcia :). Poza e de la fereastra camerei :P.

Runa ne-a informat ca Sibiul este mult mai frumos ca Bucurestiul (shshshstiam), si ca i-ar placea sa ne mutam acolo. Ce-i drept, orasul arata splendid, cu centrul istoric complet restaurat, o Piata Mare intr-adevar mare, doua biserici minunate (intr-una erau repetitii pentru concertul de dupa-amiaza, iar cealalta era plina de ierburi si copacei de Rusalii). Am trecut pe la Pasajul Scarilor, peste Podul Minciunilor, pe langa Turnurile Breslelor (cred ca asa se numesc). Si sa nu uit de parcuri: Parcul Astra si Parcul Dumbrava, unde am fost la Gradina Zoologica si ne-am plimbat cu barca, spre deliciul fetelor. In mod sigur conducatorii gradinilor zoologice din alte orase europene ar turba de invidie la vederea unor asemenea bogatii naturale, din pacate insuficient exploatate dintr-o evidenta lipsa de fonduri. La Muzeul Tehnicii Populare n-am mai ajuns, dar in mod sigur o vom face alta data.

A fost atat de frumos, de relaxant si de special incat mi-am promis mie insami sa o repet cu prima ocazie.

luni, 1 iunie 2009

Citate minunate

"Exista atatea lucruri minunate pe care ochii le-ar vedea daca s-ar concentra asupra lor.Viata intr-un fel e ca un tablou. O pictura abstracta ciudata. Poti sa o privesti si sa te gandesti ca e doar o imagine neclara. Dar daca stai si o privesti, o privesti cu adevarat, te concentrezi asupra ei si iti folosesti imaginatia, viata devine mult mai mult. Atunci tabloul devine marea, cerul, oamenii, cladirile, un fluture pe o floare sau orice altceva decat pata care credeai odata ca este."
Prietenul nevazut - Cecelia Ahern